Over OOW

Mijn naam is Wendy Coppelmans (1988), pedagoog en trotse eigenaresse van Coachingspraktijk OOW. Vanuit het plezier dat ik ervaar in het bieden van advies, coaching en training is in 2016 Coachingspraktijk OOW ontstaan. Vanaf dag 1  had ik niet durven dromen dat mijn praktijk zo snel zou groeien. Via mond-tot-mondreclame kwamen diverse deelnemers bij mij terecht voor een breed scala aan pedagogische ondersteuning. De behoefte naar online ondersteuning werd steeds groter, om aan te sluiten bij deze wensen en verwachtingen ben ik mij gaan verdiepen in het online leren. Zo heb ik met regelmaat live online trainingen verzorgd en is uiteindelijk deze online academie tot stand gekomen. Ik vind het hierbij belangrijk om aan te sluiten bij de verschillende leerstijlen van deelnemers zodat iedereen het meest optimale uit zichzelf kan halen, en ben trots op het resultaat.

Kijkend naar mijn achtergrond ben ik in 2008 mijn carrière rondom ontwikkeling en opvoeding begonnen. Ik werk, en heb gewerkt, voor diverse organisaties binnen de kinder- en jeugdzorg. Zowel als specialistisch medewerkster in de kinderopvang, als in de functie thuisbegeleider voor kinderen en jongeren met autisme, ADHD, angststoornissen en schoolweigering. Op het moment ben ik naast mijn praktijk werkzaam als pedagogisch coach in de kinderopvang. De combinatie tussen werken in loondienst en als zelfstandige vullen elkaar perfect aan. Het laat mij als professional steeds verder groeien in mijn professionele identiteit. Vanuit mijn passie ben ik aan het werk en deel ik met liefde mijn ervaringen en handreikingen aan jou. Ik geloof in samenwerking en de kracht van ieder individu: “samen weet je meer dan alleen”. Mijn uitgangspunt is dan ook: krachten bundelen, ideeën en ervaringen uitwisselen. Ik vind het belangrijk dat je jezelf mag zijn en jij de aandacht krijgt die je verdient. Op een natuurlijke wijze weet ik anderen te inspireren en motiveren. Dankzij mijn werk en uitdagingen die ik ben aangegaan heb ik goedgevulde rugzak met kennis en ervaring!

Wil jij naast deze online academie komen ervaren hoe het is om live advies, coaching of training te volgen? Dan nodig ik je van harte uit mijn website te bekijken en/of contact op te nemen voor meer informatie.